sunnuntai 27. syyskuuta 2009

Mustikat valmiina ihan kohta

Neulottu on, sukat ihan kohta valmiina. Muutama virhe pääsi niihin lipsahtamaan, toinen kun rakas poikani irroitti niistä puikot ja toinen kun telkkari katsoessa neuloin ja kesätauolta palattua olikin jostain tullut lisäsilmukka. Mutta toinen jo onnistui paremmin vaikka tv:tä samalla katsoinkin.

Tänään on laiskasunnuntai :) en aio tehdä mitään (paitsi neuloa) kerään voimia tulevaan työviikkoon. Käyn ehkä lenkillä kun on niin hieno ilma!

Sain taasen tilaukseen yhdet pitkävartiset sukat, kiitos rakkaan siskoni ;) Ensin pitää noille omille neuloa, niillä kun on jalat kasvanut niin on kaikki sukat pieniä. Noloa laittaa lapset kouluun/eskariin pienillä sukilla kun äiti vaan neuloo itselle / muille =D

Kävin eilen tontilla katsomassa mitä siel on tapahtunut ja samalla otin kuvia. Nyt alkaa jo vähän hahmottumaan sinne pohjaa.
Betonimylly ja yhdet kottikärrit haettu lainaan. Maantantaina timpurit aloittaa pohjia tekemään. Palkattiin kuitenkin pohjan tekoon ammattilaiset kun kävi ilmi, että heittoa saa olla 5mm :O arveltiin, ettei aleta pelkillä talkoilla riskiä ottamaan siitä, et onhan pohja varmasti sopiva.

Nyt jatkamaan sukkien tekoa. Aurinkoista sunnuntaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti