maanantai 28. syyskuuta 2009

Minun isä olikin tontilla koko päivän auttelemassa työmiehiä. Hyvä, että apua saadaan. Olikin siellä kaikenlaista hommaa. Lapsetkin sai käydä kokeilemassa täryjyrällä ajamista :) Olikin melko ylpeitä ilmeitä.

Työviikko alkoi, pari viikkoa ja sit olis loma =)

Eilen aloittelin Joonalle maastokuvioiset sukat, tänään sain toisen valmiiksi ja kohta nousee toinen puikoille. Kunhan ensin pesen tämän hiusvärin päästä :)
Töissä etsimme virkatin hatun, missä olis lippa ohjeita mutta mistään ei löytynyt suomenkielisiä. Jos jollain tietoa niin otetaan linkki tai vinkki vastaan.

sunnuntai 27. syyskuuta 2009

Sukat valmiina varpaita lämmittämässä

Pahoitteluni huono kuva kulma :)

Tontilla tapahtuuMustikat valmiina ihan kohta

Neulottu on, sukat ihan kohta valmiina. Muutama virhe pääsi niihin lipsahtamaan, toinen kun rakas poikani irroitti niistä puikot ja toinen kun telkkari katsoessa neuloin ja kesätauolta palattua olikin jostain tullut lisäsilmukka. Mutta toinen jo onnistui paremmin vaikka tv:tä samalla katsoinkin.

Tänään on laiskasunnuntai :) en aio tehdä mitään (paitsi neuloa) kerään voimia tulevaan työviikkoon. Käyn ehkä lenkillä kun on niin hieno ilma!

Sain taasen tilaukseen yhdet pitkävartiset sukat, kiitos rakkaan siskoni ;) Ensin pitää noille omille neuloa, niillä kun on jalat kasvanut niin on kaikki sukat pieniä. Noloa laittaa lapset kouluun/eskariin pienillä sukilla kun äiti vaan neuloo itselle / muille =D

Kävin eilen tontilla katsomassa mitä siel on tapahtunut ja samalla otin kuvia. Nyt alkaa jo vähän hahmottumaan sinne pohjaa.
Betonimylly ja yhdet kottikärrit haettu lainaan. Maantantaina timpurit aloittaa pohjia tekemään. Palkattiin kuitenkin pohjan tekoon ammattilaiset kun kävi ilmi, että heittoa saa olla 5mm :O arveltiin, ettei aleta pelkillä talkoilla riskiä ottamaan siitä, et onhan pohja varmasti sopiva.

Nyt jatkamaan sukkien tekoa. Aurinkoista sunnuntaita!

lauantai 26. syyskuuta 2009

Pohdintaa

Syvällistä sellaista. Tässä kun nyt on aloitettu sen unelmien kodin rakentaminen jokseenkaan, mitään ei vielä ole varsinaisesti tapahtunut MUTTA rahaa on kyllä palanut.
Tänäänkin käytiin ostamassa kottikärryistä lapioihin ja raudoituskorokkeesta sidelankoihin.

Ensiviikolla aletaan tekemään anturaa/sokkelia. Nyt tontilla on vaan kuoppa ja kasa kiviä/hiekkaa/mursketta. On jokseenkin vaikea hahmottaa "ai tähän tulee sisään käynti, tässäkö on keittiö" yms. Mutta eiköhän se ala selkeytymään tässä pikkuhiljaa :)

Neulomisesta, kohta alkaa olla nalle marjaretki mustikka langasta tehdyt sukat olla valmiit. Monet tilatut sukat onkin jonossa, et niitä työstäessä menee hetki aikaa. Sain Sannan kautta aivan ihania lankoja suoraan Virosta :P ja nyt kovasti mietinkin, että mitähän niistä tekisi. Sukat nyt varmasti ainakin tulee, mutta sen lisäksi tekisi mieli kokeilla jotain isompaa kun kerta lankaa nyt on. Ideoita otetaan vastaan? Jotain ns. helppoa, että voisi tehdä vaikka aivot narikassa ja silmät kiinni :P

Olemme tänä lauantaina menossa minun vanhempien luo saunomaan. Sen lisäksi, että tämä meidän väliaikainen asunto on .... miten sen kauniisti sanoisi.... perseestä, täällä ei ole saunaa ja meidän perhe siis etsii joka lauantai paikan jossa sauna lämpiää ;)

perjantai 25. syyskuuta 2009

Puu kaatuu-uuu.


Tästä aloitimme.


Tutustumista

Juttelin ystäväni kanssa ja kas kummaa, löysin iteni väkäämästä blogisivuja :) Tiedä mitä tästä vielä tulee. Tarkoitus olisi jotain kättemme töitä ja ehkä vähän arkeakin purkaa tänne. Rakentaminen aloitettu 09/09 ja neulominen kesätauolta ehkä samaan aikaan =)